Gør Din Krop Klar Til Online Dating

online dating

Dating er en af de sværeste discipliner der findes, og specielt online dating (og specielt hvis man er mand) er et marked der er rigtig svært at være i. Men det er stadig vigtigt at forsøge, og kan være en god måde at finde den eneste ene på. Og heldigvis findes der også et per smutveje til hvordan du kan gøre din krop klar til din online dating profil…

Et hurtigt vægttab

Det vigtigste når det kommer til online dating sider er billedet, og her gør et par kilo fra eller til altså en rigtig stor forskel. Når først man mødes i byen gør det måske ikke så meget om der lige er lidt mere end man troede (selvom du helst ikke skal tage et billede fra dengang du stadig havde hår på hovedet og ingen mave) så derfor gælder det om at få kroppen i form til at se godt ud på billedet. Og her kan et hurtigt vægttab altså være en løsning. Det skal dog siges at det vil være bedre hvis man kunne lave et varigt vægttab, det er både sundere og mere givende i længden, men i mangel af bedre kan du smide nogle kilo hurtigt.

Det er der flere måder at gøre det på. En af de nemmeste er simpelthen ved ikke at spise særlig meget, en såkaldt fastekur. Hvis du kun spiser hver anden dag taber du dig meget hurtigt, samtidig med at det endda skulle være sundt for kroppen. Det er nok lidt hårdt på de dage hvor du ikke spiser noget, men stadig sundt.

Er det for hårdt slet ikke at spise noget kan du også prøve gulerodskuren hvor du næsten udelukkende spiser gulerødder indtil du har tabt 5 kilo (og det går altså hurtigt).

En anden måde hurtigt at tabe dig er ved at komme af med noget af den væske der er i kroppen. Det kan f.eks. være ved at tage i sauna eller i tyrkisk dampbad og rigtig få svedt kroppen igennem. Det får dine muskler til at fremstå mere markerede og kan se ud som om at du er tyndere end du i virkeligheden er. Du skal dog passe på med at overdrive, og bør helst gøre det sammen med en der holder øje med dig – for meget væsketab og du risikerer at besvime.

Tag billedet rigtigt

Som sagt er billedet jo det vigtigste, og der er flere måder at manipulere med det så man ser sundere og tyndere ud end man måske er i virkeligheden. Prøv at leg med lys og positur og prøv lidt forskelligt for at se om ikke det måske hjælper. Tag også gerne flere billeder og prøv dem inde på din datingside sådan at du kan se hvilket et der har størst succes.

Protip: Af en eller anden grund er piger vilde med katte, så hvis du er en fyr og får taget et billede hvor du er sammen med en kat kan du godt forvente mange flere profilklik end ellers.

Træn triceps i stedet for biceps

Flotte arme er noget alle kan lide, og for at få store flotte arme vil du sikkert lave en masse vægtløftning så du kan få store flotte biceps. Forkert! Det er nemlig dine triceps der afgør hvor flotte din arme kommer til at se ud, og det er derfor også dem du skal bruge lang tid på at træne (dine biceps må du selvfølgelig ikke glemme helt, men de behøver slet ikke lige så meget).

Det var et par råd til hvordan du gør din krop klar til online dating. Held og lykke med rådene og med kærligheden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*