Til fodbold i Vejle

Vejle boldklub er en traditionsrig fodboldklub med mange danske titler gennem tiden. I dag spiller de i første division, men ambitionerne hedder superliga.

Truppen i denne sæson er rigtig spændende. Klubben har arbejdet rigtig meget med organisationen, eftersom mange af deres spillere kommer fra udlandet – herunder både Kina og Brasilien. Og kunsten i at få en dansker, kineser og brasilianer til at samarbejde er ikke altid nemt. Der ligger rigtig meget teknik og organisatorisk forståelse, for at få det til at gå op i en højere enhed.

Kinesere arbejder altid stenhårdt, hvorimod brasilianeren er meget humørpræget. Er man i spillehumør, er man ikke til at stoppe på fodboldbanen, men rammer man ikke lige dagen, kan bundniveauet også være ekstremt lavt. Danskerne stiller generelt mange spørgsmål, og vil genre have en forklaring på hvorfor man lige gør sådan, og ikke sådan. Det kræver benhårdt arbejde at få disse forskellige spillere, til at spille sammen som et hold. Dette har de formået rigtig godt i Vejle, hvilket også er den primære begrundelse til hvorfor de spiller med i toppen i 1.division i øjeblikket, med et stærkt håb om at kunne rykke op i superligaen til næste sæson.

Når man er til fodbold i Vejle er der altid god opbakning, når det går godt. Vejle er en fodbold-by, men desværre følger interessen også lidt resultaterne. Så lige i øjeblikket finder man mange på stadionet. Ligeledes er erhvervsafsnittet væsentlig større, sammenlignet med sidste sæson. Det er naturligvis en stor del af om det overhovedet kan lade sig gøre at have en fodboldklub i landet bedste række, da det kræver likviditet at spille med blandt de bedste.

I Vejen er der sponsorer indenfor de fleste brancher – og netværket er helt kanon. Her finder du både kandidater inden for boligindretning, revision, bank, lov m.m.

For at nævne nogle få: HTH, Casino Munkebjerg, Carlsberg og Hummel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*