Gode firmagaver til jul

Blomster og en gaveæske står på bord

Man må aldrig underspille vigtigheden af firmagaver jul, da de er med til at vise medarbejderne, at man påskønner deres indsats. De sikrer også at motivationen er i top, når det nye arbejdsår begynder. Der er således en meget logisk sammenhæng mellem at føle sig påskønnet og føle sig motiveret. Det er helt klart den bedste strategi at holde over for sine medarbejdere.

En god investering

Man sidder måske og nikker og er enig i denne betragtning, men samtidig frustreret, fordi man ikke ved, hvad man skal give sine medarbejdere, hvilket er helt forståeligt. For hvordan giver man samtlige medarbejdere noget, som de hver især vil påskønne? Man kender jo ikke folk på den måde og uanset, ville det være alt for omfattende at skulle til at købe firmagaver jul til hver enkel medarbejder. En god idé til firmagaver jul er julekurve, der indeholder lidt af hvert.

Husk også gaver til pakkeleg.

Julekurve som firmagaver jul

Julekurve som firmagaver jul er helt sikkert den mest sikre vej at gå. Julekurve er sikre i den forstand, at de indeholder lidt forskelligt, så der er større sandsynlighed for, at noget af det, der er indeholdt i kurven, rammer plet hos modtageren. Man kan komme alt muligt forskelligt i de julekurve, man laver eller får lavet hos en udbyder. Det mest sikre, for igen at bruge det udtryk, er spiseligt indhold i form af vine, likører, chokolade, sjove dressinger og den slags. Det kan faktisk være en fordel at komme en eller to eksotiske komponenter i, som en speciel dressing eller anderledes likør, så medarbejderne får en oplevelse ud af det. Oplevelsen vil gøre, at de husker gaven og har noget fælles at tale om imellem hinanden, når de har modtaget gaven. Det skaber en positiv atmosfære på arbejdspladsen og gør påskønnelsen større og mere mindeværdig, hvad der vil forlænge deres motivation, som svar på gaven.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*