Få et lækkert ur med stål rem

Er du på udkig efter et ur med stålrem? Så har Lars Larsen en masse lækre varianter, som du kan vælge imellem. Et urrem i stål er et vidt begreb, idet remmen kan fås i forskellige farvenuancer. Utrolig mange mænd går typisk med stål, idet guld for nogle godt kan blive for feminint. Urremme i stål kan peppe et kedeligt ur op. Selvom du allerede har et ur derhjemme, så kan du sagtens skifte remmen ud med et i stål. Herre urer er klassiske med urremmen i stål og har været det i mange år.

Lars Larsens lækre urremme i stål:

Lars Larsen er et dansk smykkedesign, som er populært både i Danmark og andre lande. Lars Larsen har designet forskellige slags urremme, som kan fås i materialet guld, stål, rosa guld og sort. Alle Lars Larsens urremme er fremstillet i god kvalitet, hvilket gør, at remmene er behagelige at have rundt om håndleddet. Selvom urremmene er lavet af god kvalitet, så er urremmene ikke særlig dyre. Lars Larsen går meget op i, at lave lækre ure og urremme til rimelige priser således, at alle kan have mulighed for, at investere et ur. Lars Larsens urremme i stål er især meget eftertragtede og er en af de slags urremme, som Lars Larsen tjener meget på. En urrem i stål er meget enkel og neutral, hvilket gør, at alle kan bære det.

Et urrem i stål i kan både bruges til daglig og til finere anledninger. Urremme i stål kan fås i forskellige varianter, så derfor er der et urrem til enhver smag. En urrem i stål kan hurtigt pifte et gammelt ur op. Hvis urskiven f.eks. er farverig eller har en anden farve end stål, så kan det se utrolig fedt ud med en stålrem. På denne måde skaber du dit helt eget personlige ur, der passer ind i din stil.

Gode råd i forbindelse med urrem i stål:

Urremme i stål har en glat overflade, der i dagslys får dem til at skinne. Lars Larsens urremme ruster ikke, idet kvaliteten er super god. Når man skal have et nyt ur og gerne vil have det i stål, så kan det være svært at finde ud af, om det skal være stål i urrem eller som urlænke. En urlænke består af en masse plader af stål, der er hægtet sammen således, at urlænken kan bøjes og dermed placeres rundt om håndleddet. Urremme består af mindre stålplader end urlænken, der holdes sammen af tråd materiale indvendigt. På urremmen sidder der en lille vippespænde således, at længden på urremmen kan tilpasses. På urlænken sidder der en større vippespænde. Hvis urlænker dog skal tilpasses, så er man nød t til at tage enkelte led af lænken.

Når du har fundet urremmen, som du skal have, så er det vigtigt, at du er sikker på, at den passer til dit håndled uden at genere. Når du skal måle selve bredden på urremmen, så skal der måles fra det punkt, hvor urskiven sidder. Den enkelte smykkeforretning har som regel nogle størrelsesguide, så man er sikker på, at finde den rigtige længde på urremmen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*