Træning: Få styr på mavemusklerne

træn mavemusklerne

Lige meget om du drømmer dig til en bikiniklar sommerkrop, gerne vil af med julesulen eller bare ønsker at komme i bedre form, så er der ingen vej udenom træning.

Bor du ikke i nærheden af et træningscenter, eller vil du bare gerne have muligheden for at træne hjemme, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder inspiration til hjemmetræning af både ben, baller og mave.

Find dit fokus

Det kan være rigtig svært at holde dampen oppe, når du skal i gang med at træne. Især, hvis du ikke har en makker at træne med eller et helt fast mål at træne imod. Derfor er det en god ide at finde et fokus i din træning. Du skal selvfølgelig helst træne hele kroppen, men ved at finde et fokuspunkt, hvor du ønsker at kunne se og måle udviklingen kan du holde dig selv motiveret og fokuseret.

Ønsker du at fylde lidt mere på bagdelen i form af muskler, så er det her dit fokus i træningen skal ligge og her, du skal kunne måle dine fremskridt. Læg måske lidt ekstra vægt på balleøvelserne i din træning og er du træt en dag, så hold dig til det, du vil fokusere på.

På sider som csl.dk kan du finde inspiration til øvelser, træning og sundhed så du ikke kører kold i de samme rutiner derhjemme.

Få styr på maven

Der er rigtig meget fokus på bagdelen i disse dage, men vi er stadig nogle, der holder af en glat, markeret mave og det betyder mavebøjninger, gør det ikke?

Det er i hvert fald et stort skridt i den rigtige retning, men det behøver ikke at betyde, at du skal ligge på gulvet og svede, for der findes en lang række gode og praktiske træningsredskaber der kan være med til at gøre din mavetræning både sjovere og mere effektiv. Her kan du læse meget mere om de mange muligheder for mavetræning med redskaber.

En smuk krop er en sund krop og derfor er det også vigtigt at træne og spise sundt. Det kan være svært at få tid til at klemme træning ind i en travl hverdag med arbejde og familie, derfor bliver det mere og mere populært at træne hjemme. Her kan du træne med ungerne eller om aftenen, når de er blevet puttet. Det er lettere og hurtigere og giver dig muligheden for at gøre de ting du gerne vil uden at skulle rende i træningscenteret.

Brug de rigtige redskaber

I dag findes der rigtig mange gode og praktiske redskaber, der ikke bare giver en effektiv træning men også kan pakkes væk og ikke optage mere plads end nødvendigt. Det betyder også, at du ikke behøver at indrette et helt træningslokale for at klemme en daglig træning ind lige meget, hvor travlt du har. Med et lille, men veludvalgt repertoire af udstyr kan du træne hele kroppen igennem derhjemme på gulvet i stuen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*