Prøv Georg Jensen bestik for en bedre spiseoplevelse

georg jensen bestik

Spiser du med det samme bestik som du altid har gjort? Det der bestik du fik i gave da du flyttede hjemmefra for mange år siden, eller det som du engang købte fordi det var på tilbud nede i supermarkedet? I så fald snyder du dig selv. Man har nemlig efterhånden fundet ud af det det man spiser med, det være sig både bestik, tallerkener, og sågar også omgivelserne som musik og indretning, har en enorm betydning for hvor godt vi kan lide maden, og hvor god vi synes vores spiseoplevelse har været.

Som man kan se i denne artikel fra Politikken, har noget så enkelt som tyngden på bestikket stor indflydelse på hvor godt vi kan lide maden. Det er lidt underligt, men også noget vi kan bruge til vores fordel.

Georg Jensen bestik

Og det er her at Georg Jensen bestik kommer ind i billedet. Der er bestik der er blevet designet for mange år siden, men som har klaret tidens tand, og som er anderkendt som noget af det bedste danske design der er lavet (ikke kun bestikket, men alt fra Georg Jensen).

Der er ikke kun én slags Georg Jensen bestik, han har lavet mange forskellige produkter, så det er ikke lige til at sige hvilken en af typerne det er man skal vælge.

Det man kan gøre og som nok er det smarteste er at prøve de forskellige typer ad inden man køber det. Og hvordan gør man så det?

Jo du bliver simpelthen nødt til at invitere dig selv på middag hos folk der har det bestik du gerne vil have. Det kan måske virke lidt underligt, men der er ikke andet for end at skrive på facebook om der er nogen der har Georg Jensen Mitra bestik, for det overvejer du altså at købe.

Georg Jensen produkter er jo meget populære, så du finder sikkert en der har det bestik du skal bruge, og så kan du så inviteret dig selv på middag og få prøvet bestikket af. Det samme gør du så bare med de andre bestiktyper der er, og hurtigt vil du få dannet dig et indtryk af hvilket bestik det er du helst kunne tænke dig.

Er det dyrt?

Alt er jo relativt, men man kan i hvert fald sige at bestik fra Georg Jensen ikke just er billigt, i hvert fald ikke hvis man sammenligner med hvad man kan få af tilbud rundt omkring på meget billigt bestik (som så heller ikke nødvendigvis er specielt lækkert design).

Hvis man vender den rundt og kigger på hvor ofte det er man bruger bestikket er det nu heller ikke bestemt dyrt. Man bruger det jo til aftensmad hver dag, til frokost i weekenden, og formegentlig også til morgenmad hver dag, så man kan hurtigt komme til at bruge sit bestik 500 gange eller mere i løbet af et år, og hvis man kigger på det på den måde kan det være en god ide at bruge penge på kvalitet, specielt når forskningen nu viser at maden rent faktisk smager bedre af det.

Et sæt med 16 dele (altså til 4 personer hvor der er en gaffel, en kniv, en ske og en teske) ligger på omkring 1400 kroner, og det er jo ikke noget der slår bunden ud af budgettet. Du skal dog nok købe lidt mere sådan at du også har til når der kommer gæster, og her kan du få 24 dele for 2000, og det er jo egentlig en meget udmærket pris når man tager alting i betragtning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*