Disse afdelinger kan du outsource og spare penge på

it support

Alle virksomheder starter i det små med en eller en håndfuld stifere, som har store planer med deres nye produkt, service eller idé. De vil indtage verden, og hvis konceptet holder, og ideen er god, vil virksomheden langsomt vokse sig større og brede sig ud. En virksomhed, der egentlig startede med at lave A, har nu pludselig flere ansatte til administration, kundeservice og markedsføring, selvom kerneydelsen stadigvæk er produktet A. Er din virksomhed blevet stor, vil du ofte opleve, at fokus nu er på flere områder end den egentlige kerneservice, hvilket ikke altid er ideelt. I stedet for at samle alt inhouse, kan det betale sig at outsource dele af forretningen, så fokus bevares. I denne artikel vi vil kigge på tre afdelinger, der oftest kan betale sig at outsource til eksterne aktører.

Salg kan med fordel varetages af andre

Omsætningen og bundlinjen afhænger i bund og grund af to ting; naturligvis produktets egenskaber og kvalitet, men også din evne til at sælge det. Større virksomheder har ofte dedikerede salgsafdelinger, der beskæftiger mødebookere, telefonsælgere eller lignende, hvis eneste formål er at sælge produktet eller ydelsen. Det kan være dyrt, og hvis salg ikke er ens stærkeste side, kan det tage tid og koste mange penge at oprette en strømlinet, effektiv og rentabel salgsafdeling. Her kan det være nærliggende at fokusere på det, man faktisk gør godt frem for at prøve at være semiprofessionel til det hele. Mødebooking, telefonsalg og kanvas salg kan nemt udliciteres til et eksternt bureau.

Drop bøvl med IT – lad andre stå for IT support

IT er en integreret del af alles liv efterhånden, men indimellem må vi bare erkende, at det er et større bøvl, end det gavner. Har man glemt sit password, eller er systemet for 117. gang nede, kan det være rart med professionel IT support services, som kan udrede problemet. Det kræver dog kompetente mennesker, som taler teknikkens forunderlige sprog, der for os almindelige dødelige kan virke som modersproget på Mars. Det er vanvittig dyrt at have en intern IT supporter ansat, hvorfor det for langt de fleste bedre kan betale sig at outsource diverse IT support services til professionelle, der ved, hvad de laver.

Slip for moms, skat og fakturaer – næsten da

Overskriften lyver måske lidt – du kan desværre ikke undgå at betale moms og skat, men du kan slippe for at lave alt det hårde arbejde selv. Vælger du en professionel bogholder eller revisor, er det slut med de lange aftener, hvor du frustreret tager dig selv til hovedet, fordi selvangivelsen eller momsafregningen driller. Det kan være dyrt at lave fejl i regnskabet, og du kan godt forvente, at SKAT ikke er overbærende, hvis du har lavet selv den mindste bommert. Du slipper helt for at jonglere med de mange tal og begreber, hvis du i stedet outsourcer din regnskabsafdeling til en revisor eller bogholder – alt afhængigt af hvor store dine behov er, og hvor kompliceret et regnskab der er tale om.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*