Pakkeguide til mænd

Kuffert med en masse tøj pakket ned

Er du træt af Danmarks kolde og triste vejr? Vil du gerne ligge i en stol under solen og blive lidt brun? Nogle gange er en ferie bare tiltrængt. Det er dejligt at komme lidt væk fra den dagligdagen og tage en charterrejse til et varm land med lækker pool eller strand.

Så kommer tiden, hvor i skal til at pakke til turen. Her skal man til at vurdere, hvad man skal have med og hvad kan undlades derhjemme. Tit har kvinderne en lang liste til hvad de skal have med, men hvad skal mændene prioritere? Herunder kan du læse en lille pakke-guide til mænd.

Fint tøj til aftentimerne på dine charterrejser

Man kommer meget ud og spise når man tager på charterrejser, fordi man gerne vil ud og opleve madkulturen. Det kan også være man skal ud og prøve bylivet af i nattetimerne.

Det er smart at have en masse let tøj med i kufferten, så man ikke får det alt for varmt når man går rundt. Så er det også lettere at kan komme i og ud af badetøjet på stranden. Når det så bliver aften, så falder temperaturen lidt og så er det rart at have lidt pænt tøj med, når man f.eks. skal på restaurant eller i byen.

Solcreme, solcreme og solcreme

Det kan ikke siges for mange gange. Det er vigtigt at huske solcremen, når man skal på charterrejser. Det er vigtigt at beskytte sin hud mod solens stærke UV stråler, så man mindsker chancen for hudkræft. Med solcreme undgår du også at blive solbrændt. Hvis man bliver solbrændt, kan det næsten ødelægge hele ferien. Med en god solcreme kan du være ude i solen, uden nogen bekymringer for at blive solbrændt og nyde din ferie.

Når det er tid til at pakke kufferten, så er det en god ide at putte en solcreme i med det samme.

En god bog til dine charterrejser

Hvis du gerne vil have lidt underholdning, mens du ligger og slikker sol på stranden eller slapper af på hotelværelset, så er det en god ide at tage en bog med. En rigtig god bog får dig til at slappe af og fordybe dig.

Det er en god måde at holde sig underholdt uden at have mobilen fremme hele tiden, så det ikke bliver kun på mobilen hele ferien. Når man er på ferie, så har man nemlig tiden, til at sætte sig ned med en god og spændende bog.

En guidebog

Med en guidebog i kufferten kan du få en masse information, om det land du er i og hvor du kan tage hen. Hvis du gerne vil se dig lidt rundt omkring i den by du er i, så er det altid godt at have din guidebog ved hånden. Hvis din charterrejse f.eks. går til en by Egypten, så hjælper guidebogen dig med at finde vej og anbefale hvilke seværdigheder man kan se.

Så behøver du ikke at planlægge hele rejsen hjemmefra, men bare tage en dag ad gangen og vælge steder ud fra din guidebog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*