De sorte klassikere: badedragten

sort badedragt er en klassiker

Sort har altid været en klassisk farve, som vi forbinder med elegance og autoritet. Det er en farve vi bruger med stor entusiasme og som med garanti findes i hver sæson i de store modeuger.
Siden Coco Chanel lancerede den lille sorte har vi elsket at bruge sort til både hverdag og fest, faktisk findes der vel næppe en garderobe, der ikke indeholder mindst en sort beklædningsgenstand.

De sorte klassikere

Det mest kendte beklædningsgenstande vi bruger, når det kommer til sort er helt klart smokingen, den sorte kjoler og også de sorte jeans eller bukser. Rigtig mange bygger garveroben op om sorte tøjstykker, fordi det er et sikkert valg der altid passer ind og passer sammen med alt. Det er en subtil elegance og helt stilren modedille, der er kommet for at blive.
Vi ser sort både hos designere af herremode og damemode – både som beklædning og accessories, fordi det er en evig klassiker, der aldrig går af mode.
Sort i eventyrene har altid være et billede på det dystre og onde – skurken er altid iklædt sort og bor i den mørke skov, hvorimod helten naturligvis er prinsen på den hvide hest.

Sommer og sort

Normalt er sort måske ikke noget, vi forbinder med sommer og sol, men det er sådan, at sort kan bruges hele året og om sommeren ser vi den specielt i forbindelse med badetøj.
Du kan læse om badetøj i alle afskygninger på siden badedragt.dk og blive inspireret til, hvad du skal have på, på stranden i år.
Hvorfor skriver vi pludselig om badetøj? Jo, fordi det netop er her vi ser den sorte farve rigtig meget. Sort badetøj er en sand klassiker og når du skal ud og finde din næste badedragt, så kan du være helt sikker på, at der dukker en række sorte muligheder op.
Fordelen ved at vælge en sort badedragt er, at du kan vælge at bruge den som det den er lavet til, men også ruge den som en del af sommergarderoben sammen med en smuk nederdel eller et par fede shorts.

Sort badedragt

Når det kommer til badetøj står valget altid mellem bikini og badedragt. I mange år har det været bikinien, der var det sikre og helt ubestridte mest udbredte valg, men det er som om det er ved at vende lidt.
Badedragten er ved at komme tilbage og ikke bare som et valg for dem, der måske gerne vil skjule de bløde dele af kroppen lidt, men også for dem, der er helt fremme i skoene.
Og især den sorte badedragt er et populært valg. Den findes i alle de store high street butikker og findes også i de mere dyre designs.
Er du i tvivl om, hvilken vej du skal gå med sommerens badetøj, så går du med andre ord ikke galt i byen med at vælge en sort badedragt. Vil du inspireres og vide mere om, hvor du kan finde lækre, klassiske eller moderne badedragter i sort, så kan du læse mere her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*