Sandblæsning kan shine dit hus op

gammel vaeg

Er dit hus blevet så kedeligt at se på, at det gevaldigt trænger til en make-over? Så er det godt at man kan gøre noget ved problemet. Med sandblæsning kan du nemt og hurtigt få den beskidte overflade fjeret fra murværket således, at murstenene er rene nok til, at kunne få en make-over. Sandblæsning fungerer derfor som forarbejdet, inden der kan renoveres, males eller laves anden behandling på huset.

Derfor skal du sandblæse dit hus:

Der er mange årsager til, at det er en god ide at sandblæse huset. For det første er sandblæsning med til at give huset et helt nyt look, så det kommer til at fremstå som nyt. For det andet kommer huset til at stige i værdi, hvis man vælger at ordne huset med netop sandblæsning. Sandblæsning er med til at finpudse de små detaljer og sikrer, at der ikke ophobes snavs, mos og skidt på murværket lige med det samme. Nogle mennesker er i tvivl om hvornår huset trænger til at blive sandblæst. I forbindelse med nedenstående, bør man sandblæse huset:

  • Hvis malingen begynder at skalle af. Der samler sig fugt i murværket, hvis malingen lukker for muren. Murværket har brug for at kunne ånde. Derfor skal man sandblæse huset, pudse op og male huset på ny, før malingen stopper med at skalle af.
  • Hvis man ønsker en anden facade på huset, er det en god ide at sandblæse murværket først. På denne måde bliver resultatet bedre, når muren pudses op.

Sandblæsning finder ikke kun sted udenpå husets facade, men også indvendigt. Det er blevet moderne, at få sandblæst murstenene indendørs, så de kan pudses op, og få et flot og råt look. Mange offentlige steder som f.eks. cafeer er begyndt at få disse vægge i butikken, for at skabe en hel speciel stemning. Når man har besluttet sig for at sandblæse sit hus, så skal man være opmærksom på, at det er forskellige hvor meget der trænger. Hvis man sandblæser for meget, kan det være med til at ødelægge murværket. Hvis der sandblæses for lidt kan det resultere i, at overfladen ikke bliver jævn, når der pudses og males. Det er vigtigt, at man får alt malingen, der sidder yderst af, samtidig med, at det løse underlag også skal af før resultatet bliver godt. Efter sandblæsning skal huset skylles ned med f.eks. en højtryksrenser. På denne måde sikrer man sig, at der ikke kommer til at sidde rester af maling under det nye pudslag. Hvis du gerne vil have sandblæst huset, så kan du få 3 tilbud på sandblæsning her.

Sandblæsning er med til at skåne miljøet:

Udover at huset bliver flot at se på med sandblæsning, så er denne renoveringsmetode også med til at spare på energien. Der fokuseres utrolig meget på, at vi skal passe på miljøet, og skåne det så meget som muligt. Derfor har alle nybyggede huse også et højt energimærke, så de kommer til at spare på det. Sandblæsning er kun nødvendigt til ældre huse, som ikke har et højt energimærke. Man kan gøre sit hus endnu mere energivenligt ved at foretage andre energirenoveringer på huset. Dette kan f.eks. være omfangsdræn, solceller, jordvarme, varmepumper, tagrenovering og isolering samt efterisolering. Hvis du gerne vil vide noget mere om energirenovering, så kan du på skoleenergi.dk læse meget mere om energirenovering.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*