Sådan har du flere orgasmer med en partner

Sådan har du flere orgasmer med en partner

Størstedelen af kvinder kan faktisk 99% af gangene få en orgasme på egen hånd, men tallene vendes nærmest på hovedet når det drejer sig om at få en orgasme sammen med en partner. Det er selvfølgelig velkendt, at det samme ikke gælder for mænd, men ikke desto mindre eksisterer det.  Hvis man holder øje med populærkulturen, så ser man den ene efter den anden jordrystende orgasme. Den ene undersøgelse efter den anden viser dog, at op til to tredjedele af alle kvinder faktisk aldrig opnår den forventede orgasme. Kontrasten mellem fiktion og virkelighed kunne faktisk ikke være større. Spørgsmålet er nu, hvad man kan gøre for langt om længe, at få sin orgasme sammen med partneren?

Klitoris er nøglen

Stimulering af klitoris er alfa og omega, når det kommer til kvindens orgasme. Selvom man godt kan få en orgasme, hvis din partner stimulerer din skede, så kræves der typisk en hjælpende hånd fra klitoris. Så sørg for, at din partner ved hvad der er op og ned. Kommuniker klart og tydeligt hvad der virker, og bestemt også hvad der ikke virker. Tilføj måske endda noget sexlegetøj, der er tiltænkt stimulering af klitoris for et ekstra boost i soveværelset.

Oralsex

Dette er nok ikke overraskende, men oralsex er også en af de bedste måder for både mænd og kvinder at opnå orgasme på. Desværre findes der stadig mænd, som ikke er vilde med at udføre oralsex, men medmindre de er fuldstændigt ligeglade med din orgasme, så burde de i det mindste give oralsex en chance.

Glidecreme

Glidecreme er ikke kun for kvinder i overgangsalderen eller par, hvor lidenskaben for længst er uddød. Til gengæld giver den ekstra fugt langt mindre friktion, og føles derfor rigtigt dejligt for begge parter. Faktisk gør dette, at du næsten har dobbelt så god en chance for at få en orgasme, når du inkluderer glidecremen i samlejet.

Kan købes på https://www.kondomaten.dk/glidecreme

Tag jer god tid

Mænd og kvinder er på mange måder skruet forskelligt sammen, når det kommer til at få en orgasme. Kvinder tager generelt længere tid end mænd, så det er vigtigt, at man ikke skynder sig for meget. Forspil og efterspil er her dine nye bedste venner.

Slap af

Hvis man går og er stresset eller af den ene eller anden grund ikke kan lukke ned for tankerne, så kan det være næsten umuligt at opnå en orgasme – og især for kvinder. Lær dig selv at slukke for hovedet med f.eks. daglig meditation eller mindfulness øvelser. Dit sexliv vil takke dig.

Prøv noget anderledes og tænk ikke på orgasmen

I et almindeligt parforhold vil rutinen på et eller andet tidspunkt sætte ind. Hvis du oplever dette, så kan din evne til at få en orgasme virkelig lide stor skade. Prøv derfor at introducere noget nyt i jeres arsenal. Det er dog rigtigt vigtigt, at i ikke er alt for fikserede på orgasmen, når i prøver noget nyt. Dette er nemlig et lyntog til ikke at opnå den ønskede orgasme.

Kommuniker

Sidst men ikke mindst er det altid vigtigt at kommunikere hvad der tænder dig, og hvad der ikke gør. Hvad enten du er mand eller kvinde, så bør man så vidt muligt være ærlig om dine ”turn-ons”. Det er jo logisk, at man nemmere vil få en orgasme hvis man får det man vil have. Eneste huskeregel er, at i skal sørge for at der er en åben indstilling imellem jer, så man ikke får den anden til at føle sig mærkelig eller pinligt tilpas.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*