Går du op i flotte negle, så anskaf dig en UV lampe til negle

Kvinde med flotte negle holder en kop

Er du vild med flotte negle? Kan du bruge mange timer på at se videoer af smukke negledesigns? Så kan det være, at du skal anskaffe dig din helt egen UV lampe til negle. På den måde, kan du nemlig helt selv designe og male flotte gel negle med smukke mønstre og i lækre farver.

Hvorfor det giver mening for dig at købe din egen

Du skal have din egen UV lampe til negle af flere grunde. Først og fremmest fordi det er lidt federe selv at have designet og udført ens egne negle. Derudover kan det komme til at spare dig for rigtig mange besøg på negleklinikken og dermed også spare dig en del penge. Med din egen UV lampe kan du desuden tilbyde også at lave dine veninders negle. Når du så er blevet rigtig god, kan du ende med at lave din helt egen lille forretning for venner og familie. Det er især en fordel, hvis du også har en lille drøm om at blive negletekniker.

Sådan virker en UV lampe til negle

I modsætning til almindelig neglelak, der tørrer og fordamper, så virker gel-neglelak ved at man udsætter det for UV-lys. Det er den samme slags lys, som man bruger i solarier. UV-lyset får det bløde gel-produkt til at hærde, så det bliver hårdt og derfor holder i længere tid end almindelig neglelak. Selvom lyset i lamperne er det samme, som det man bruger i solarier, skal du ikke være nervøs. Når du hærder dine negle, går det meget hurtigt, og der er derfor ingen risiko for, at det er farligt for din hud. Vær dog opmærksom på, ikke at komme til at udsætte dine øjne for UV-lyset.

Hvilken skal du vælge

Der findes utroligt mange forskellige UV lamper til negle, og det kan være uoverskueligt at finde frem til, hvilken en du skal vælge. Men der er ingen grund til at gøre jagten sværere end som så. Det eneste der er rigtig vigtigt, er at du finder en lampe med det rigtige UV-lys. Derudover kan du overveje, om du skal have en lampe med indbygget timer, om du vil have en, som du nemt kan tage med dig, eller om du ønsker en, der også har indbygget LED-lys.

Hvorfor overhovedet få lavet negle?

Er du ikke vant til at få lavet negle, og synes du måske, at det virker unødvendigt eller uforståeligt at bruge penge på, så tænk på det som en lækker luksus til dig selv. Lidt ligesom at gå til frisøren eller massør. Dine negle kan komme til at se meget mere festlige, smukke og sund ud. Det kan hjælpe til at sammensætte det perfekte look både til hverdag og fest, og det kan gøre dig i godt humør at have lækre, farverige og smukke, frisklavede negle. Men hvis du er usikker på om gel-negle er noget for dig, så start med at tage en tur forbi negleteknikeren og prøv. Når du så først er blevet bidt af det, kan du anskaffe dig din egen UV lampe til negle og begynde at sammensætte dine helt egne designs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*