En anmeldelse af investeringsplatformen eToro

Aktieforhandlingsgraf på skærm

I dag findes der et utal af handels- og investeringsplatforme og det kan være svært at finde ud af hvilke en eller flere man skal benytte sig af. Især hvis det er et helt nyt område og man aldrig før har handlet med aktier eller kryptovaluta online.

En af de mere kendte er eToro, som selv kalder sig en investeringsplatform. eToro er et godt sted at starte som ny aktie og kryptovaluta handler da det er muligt at kopiere andre succesfulde handlende og ved at gøre som dem høste frugten af deres ekspertise og know-how. Det skal selvfølgelig nævnes at det også indebær en vis risiko for at vælge forkert og blot en der har været heldig.

Investeringsplatformen eToro

eToro har eksisteret siden 2007 med den sympatiske mission at gøre trading tilgænglig for alle og siden 2007 har den vokset til at være en af de største og billigste på markedet me millioner af brugere. Det er muligt at handle med stort set alt som f.eks. aktier, valuta, kryptovaluta og CFD’er. Investeringsplatformens er især god til social trading og copy trading og er derfor en god begynder platform.

Hvad er et socialt netværk for investorer?

Et socialt netværk for investorer betyder bare at det er et sted hvor du kan følge andre investorer og kommentere på deres statusopdateringer samtidig med at du kan lære af deres investeringer.

I form adskiller det sig ikke fra andre sociale medier som f.eks. Facebook, bort set fra at her er fokus på investeringer og at der gives en risikovurdering af brugerens investeringer. Det er altså et rigtigt godt værktøj til at lære og også kopier andres måder at handle på.

Kopiér andre investorer

Det fører os til eToros anden store styrke. Copy trading. At det er muligt at kopiere andre brugeres handler og derved benytte dig af hans eller hendes ekspertise. Husk dog at det ikke er risikofrit.

Ser en bruger for god ud til at være sand, så er han det nok også.

Konklusion

eToro er en nem og billig platform som især er god når man starter op som aktiehandler. Den sociale del hvor man kan følge andre og lære er genial og meget nyskabende. Især i en ellers meget konservativ og lukket branche. Den er nem at bruge og man kan starte med en gratis demokonto, hvis man lige vil tjekke den først.

Fordelene ved eToro er helt klart som nævnt den sociale platform og der findes gode værktøjer man som ny kan bruge til at finde de bedste investorer at kopiere.

Omvendt er en af ulemperne ved eToro også at der findes mange nybegyndere og det kan være svært at gennemskue hvem man skal kopiere og hvem man skal holde sig langt fra. Samtidig kan man hurtig lade sig forfører af muligheden for en hurtig med risikofuld gevinst. eToro opgiver i øvrigt intet til SKAT. Det er dit eget ansvar at få opgivet til skattevæsenet.

Men alt i alt en rigtig god og seriøs handel og investeringsplatform til mange former for handel.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*