Når en ring symboliserer kærlighed

Der er mange mennesker, som går rundt med forskellige smykker, forskelligt tøj og andet tilbehør, som bare gør det udelukkende af den grund, at de synes, at det enten er pænt eller på en eller anden måde flatterende. Og det er også en helt fin grund til at vælge det, som man har på, men der er dog også noget smukt i at vælge ting, som man køber og tager på ud fra kærlighed og fordi, at de symboliserer et eller andet helt specielt. Det gælder også, hvis du køber en ring, som helt sikkert vil betyde mere for dig hvis det er en, som symboliserer et eller andet.

En ring kan have affektionsværdi

Hvis du vælger at købe en ring og den bagefter eller på købstidspunktet symboliserer et eller andet for dig så er der ingen tvivl om, at den vil få en stor affektionsværdi for dig. For det kan være, at du har købt en diamantring mens du havde en bestemt hund eller et andet kæledyr. På den måde kan det være, at du tænker tilbage på et eller andet helt bestemt minde som således kommer frem hver eneste gang du kigger på denne ring. Måske vil du tænke tilbage på det øjeblik hvor din lille elskede hund kom hen til dig med den pågældende ring i munden fordi, at du havde glemt den et eller andet sted. At se din hunds stolte ansigt og denne ring, som du troede, at du havde mistet vil formentligt have stor betydning for dig.

Det kan også være, at du tænker tilbage på dengang, hvor du havde kærestesorger og hvor din hund kom hen og lagde sig op af dig, hvorefter du kiggede på din ring og således vil dette øjeblik også komme frem til dig hver gang du ser på denne ring. Det er således sådanne ting, som gør, at nogle ting bliver uvuderlige for os. For det er klart, at hvis du enten i en webshop eller i en fysisk butik går ned og køber en ring, så vil du aldrig kunne købe denne oplevelse med fordi, at det er en oplevelse eller i nogle tilfælde flere oplevelser, som du selv skal opleve og på den måde have erfaret på egen krop.

Giv din ring videre

Hvis du står i en situation hvor dine fingre har fået en anden størrelse end de havde tidligere kan det være, at du har en ring eller måske endda flere som du simpelthen ikke kan passe længere. Hvis det er tilfældet så vil du nok være nødt til at gøre et eller andet med netop denne ring. Der er sikkert mange, som vil vælge at sælge den videre og det er da heller ikke nødvendigvis en dårlig ide. Men en endnu bedre ide er dog at give den videre til en eller anden, som du rigtig godt kan lide. For så kan du fortælle om historien bag denne ring, og så kan vedkommende selv skabe sin helt egen affektionsværdi for sig selv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*