Med Crawlr.dk kan du se tendenser

Det siger måske ikke lige sig selv hvad hjemmesiden Crawlr.dk er, men ved at læse videre kan du finde ud af det meget hurtigt. Det er nemlig sådan, at denne side gør det, som mange andre gør uden at vide det. De kan give et rigtigt godt overblik over de tendenser, som der findes i samfundet. Det er dog ikke sådan, at det er det som er formålet med siden og det er heller ikke det de lever af, men ikke desto mindre er det en information man kan komme frem til ved at lære dem lidt bedre at kende.

På Crawlr.dk kan du se hvad der rykker

Grunden til alt dette er naturligvis, at det som Crawlr.dk laver er at udbyde domæner til folk, som ønsker at have en hjemmeside. Det er dog ikke kun til folk, som ikke har en hjemmeside, for også de folk, som allerede har en hjemmeside, men blot ønsker at skifte deres domæne kan også sagtens bruge Crawlr.dk, hvor de kan finde lige præcis det hjemmesidenavn som de er på udkig efter. Hvis du ønsker at få en god konsulentstilling kan du overveje at kontakte Crawlr.dk, som formentligt har et job til dig meget hurtigt når først du får sagt til dem hvad din idé er.

Når først du har fået foden indenfor så skal din idé nok gøre det hele for dig. For det er helt sikkert, at så snart du sidder med topledelsen i Crawlr.dk og de hører din idé så vil der ikke gå lang tid før I skal til at diskutere løn, frynsegoder og hvad der ellers hører sig til i en klassisk jobsamtale. Det som du for det første kan sige til dem er, at du kommer til at få brug for en helt ny afdeling. Når dem fra Crawlr.dk så spørger om ikke man kunne tænke sig, at du kunne passe ind i en allerede eksisterende afdeling så har du naturligvis kun ét svar til dem og det er, at nej det kan du ikke. For dette er så unikt, at du simpelthen er nødt til at få din egen afdeling.

Skab en tendensafdeling hos Crawlr.dk

Sig dernæst, at det navn, som du ønsker, at din lille personlige afdeling skal have er tendensafdeling, og de vil lige skulle smage på ordet, men meget hurtigt vil de finde ud af, at du er støbt af det helt rigtige materiale til at arbejde for Crawlr.dk. For det, som du mener at kunne gøre for denne afdeling er, at du slet og ret kan finde ud af hvad de mange nye domæner og mange af de domæner, som folk søger efter, siger om tiden, om samfundet og om hvordan man kan sælge domæner. For måske finder ud ud af, at en tendens på Crawlr.dk er, at folk altid søger efter domæner med deres egne navne. Dermed ved du, at et sted, hvor I kan sørge for at sælge er for eksempel ved at sætte prisen ned på domæner, hvis folk køber dem og de har deres eget navn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*