Hvordan tester man trampoliner?

test af trampoliner

En trampolin er et dejligt stort stykke legetøj, som rigtig mange kan have glæde af. Det behøver ikke kun være børn, det kan sagtens være voksne som har fundet sit indre legebarn frem i maven. Men fordi at trampoliner er blevet et hvermandseje, er der mange der ikke længere kan nøjes med den simple model. Der skal hele tiden udvikles på den, og den skal forbedres for at holde glæden ved at hoppe ved lige. Derfor er det vigtigt man laver test af trampolinerne for at finde ud af hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer. Mange forbruger er også interesseret i de forskellige testresultater, så der findes ofte lister med de bedste trampoliner i forhold til deres pris. Her er ting der oftes kigges efter i test af trampoliner.

Det grundlæggende

Første kortlægger og tester man det helt grundlæggende. Hvilke ben har trampolinen og hvor meget de kan holde til. Man finder ud af om størrelsen af trampolinen er god og brugbar. Kan man hoppe på trampolinen uden at føle man falder ud over kanten? Højden er også meget vigtig. Man skal ikke kunne ramme jorden når man hopper sig højeste, men man skal stadig kunne kravle op på trampolinen uden det helt store postyr. Noget andet grundlæggende er at teste hvor mange kilo trampolinen kan holde til og hvad der er ansvarligt. Man har ingen interesse i at være uforsigtig, så der bliver sat grænser.

Er den handy?

Når det grundlæggende er på plads i en test af trampoliner, kan man bevæge sig et skridt videre. Det er jo ofte familier med børn der køber disse trampoliner, så de skal være rimelig nemme at omgås. Udover at størrelsen skal være passende, så skal den heller ikke være så tung at man aldrig kan flytte den igen, men den må heller ikke være så let at den letter fra jorden når man hopper.
Man skal gøre en trampolin så enkel som muligt, så den er nem at samle, men lige så nem at skille ad når vintertiden nærmer sig. Derudover er det altid godt hvis der er adgang til reservedele, så det ikke er en helt ny investering hvis der springer en enkelt fjedre i trampolinen.

Fungerer den?

Nu har man meget af det tekniske på plads. Praktiske ting som størrelsesforhold, hvordan man samler den og udseende er klaret. Nu gælder det om at finde ud af om den er brugbar. I en test af trampoliner hopper man rigtig meget. Man skal finde ud af om man hopper godt i den og har en dejlig følelse. Hvis man føler man kan holde balancen er det et rigtig godt udgangspunkt. Et rigtig godt afsæt er også meget vigtigt, så både dugen og fjedrene bliver testet. Er de stramme nok, og hvor meget kan de holde til uden de bliver for slappe? Sikkerheden er også noget der skal fungere i en test af trampoliner. Står den sikkert når man hopper? Man skal også tjekke hvor meget kantdugen kan holde til, så den bliver ved med at have en sikkerhedsfunktion, som er meget vigtig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*