Savner du sol og varme? Gode grunde til at flytte sydpå

Spansk hus

Det er kedelige tider, hvor det altoverskyggende emne er corona. Pandemien der ikke lige sådan vil give op, hvilket har ført til kæmpe problemer både på det menneskelige, men også på det økonomiske plan. Det har også betydet at vi snart har været lukket mere eller mindre ned i et år. Det skyldes selvfølgelig at vi skal vise samfundssind, så vores gamle og udsatte ikke får COVID-19. Det tyder dog på, at der så småt er lysere tider i vente. Det betyder også at vi kan begynde at drømme, om at rejse ned varmen. Vi savner både solen, varmen, men også den hyggelige stemning, de kolde drinks og den dejlige mad.

Har du overvejet at flytte sydpå?

Har du på noget tidspunkt overvejet at flytte udenfor landets grænser? Nogle når til et punkt i deres arbejdsliv, hvor de synes der trænger til at ske noget nyt. Man kan nemlig godt blive træt af det og komme til at trænge til, at der sker noget nyt. Mange danskere holder af at holde ferie sydpå, men hvorfor ikke flytte derned? Spanien er et land med en fantastisk kyst. Fuengirola er en by, der ligger mellem Marbella og Malaga. Den er indbegrebet af feriestemning. Her er der en del pensionister der vælger at flytte ned, men man kan også få et arbejde dernede. Man er måske også så heldig, at man har mulighed for at beholde ens arbejde og bare arbejde fra Fuengirola. Det kan altså være muligt at bo et fantastisk sted samtidig med at man holder gang i ens karriere.

Find en feriebolig i Fuengirola

Du er måske ikke klar til at tage det store spring og flytte til Sydspanien, eller også vil du bare hellere holde ferie dernede. Uanset hvad, så er det helt forståeligt. Spanien er et dejligt sted at være, men vil det ikke også være dejligt at have ens eget sted dernede? Det kan du heldigvis købe. Du kan købe en feriebolig i Fuengirola. Priserne varierer, som alle andre steder rigtig meget. Du kan en feriebolig lige fra under en million danske kroner, til mange millioner danske kroner. Vi har hver især forskellige behov og forskellige økonomiske råderum at gøre godt med, så du skal gøre op med dig selv, hvor meget du vil bruge på en feriebolig. Du kan som sagt få noget til relativt få penge, men du kan altså også købe dig til nogle flere kvadratmeter og til en bedre beliggenhed.

En perle i sydens varme

Fuengirola har alt det en ferieby helst skal have. Den har først og fremmest middelhavet, flotte strande, og hyggelige caféer og restauranter. Det er dog også en by af en rimelig størrelse, hvilket betyder at den har mange gode butikker, som er værd at kigge nærmere på. Herudover gør dens placering tæt på Málaga det også nemt af flyve dertil. Der er nemlig direkte flyruter fra Danmark til Málaga, så det kunne ikke være meget nemmere. For at komme det sidste stykke til Fuengirola, kan man tage taxa eller en bus. Man kan også vælge at leje en bil, som man også kan have glæde af resten af tiden man er dernede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*