Didriksons flyverdragter til børn

flyverdragter

Når dagene bliver kortere, bladende er faldet af træerne, og det ikke længere er nok med den tynde efterårsjakke, så er det på tide at finde vintertøjet frem fra skabet. Især for de mindste er det vigtigt at de kan holde varmen, når de opholder sig udenfor og leger i sne og frostgrader hele vinteren lang, og en god måde at sikre sig dette er ved hjælp af en heldragt. Som alle ved, så vokser børn med lynets hast, og det er ikke sikkert at vintertøjet fra sidste år passer. Derfor kan det være nødvendigt at købe nyt, og her er Didriksons flyverdragter et godt valg.

Didriksons flyverdragter er uundværlige i de danske hjem

Da firmaet blev etableret i 1913 i Grundsund på den svenske kyst af ægteparret Julius og Hanna Didrikson designede de arbejdstøj til fiskerne, og det vigtigste dengang var at holde fiskerne tørre og varme, så de kunne udføre deres arbejde i al salgs vejr. Dette er stadig en del af ideologien, og fokus er på at designe funktionelt udendørstøj med et tidsløst design, som børnene kan bruge hver dag, og som beskytter dem mod kulde og blæst, for en flyverdragt skal ikke blot være dejlig varm, den skal også være vandtæt. Desuden er det vigtigt at den er fremstillet i slidstærke materialer, så den ikke går i stykker efter et par ugers udendørs leg. Det er også vigtigt at barnet kan ånde og bevæge sig, så der er masser af mulighed for at løbe og lege. Flyverdragten er et must have i de danske hjem, for de kolde, blæsende og sludfyldte vinterdage stiller store krav til påklædningen. Didriksons flyverdragter har opnået gode resultater i forskellige test herhjemme og i udlandet, og selv om modellerne varierer, så er der altid tale om god kvalitet.

Didriksons flyverdragter – hvad bør man vide inden køb?

Inden man køber en af disse heldragter til ens barn, så der der et par ting man bør vide. Med hensyn til vandsøjletryk, så angives det efter de europæiske standarder, hvilket betyder at det angives efter brug og slid. I Danmark tester man normalt vandsøjletrykket inden brug og slid, og derfor vil det for mange virke som om vandsøjletrykket er lavere for dette mærke, end det man normalt er vant til. Dette mærke har rent faktisk et rigtigt højt vandsøjletryk, men det virker lavere da det er angivet efter brug og slid. Grunden til at det er en fordel at teste på denne måde er, at overtøjet mister en del af imprægneringen efter en tids anvendelse, men med dette mærke er man altså garanteret beskyttelse mod vand selv efter slid. Desuden er størrelserne generelt store, hvilket giver masser af plads til børnene når de skal bevæge sig, og de kan også vokse i overtøjet. Desuden har nogle af dragterne den smarte funktion at de kan udvides i benene med op til flere centimeter, med blot 10 minutter og en opsprætter, således at barnet kan bruge flyverdragten igen sæsonen efter.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*