Lejebolig i Karlslunde – et stenkast fra København

København

Hvis du er en af de mange københavnere, der er ved at være godt og grundigt træt af de skyhøje priser på lejeboliger, og måske er begyndt at kaste blikket på nogle af de nærliggende kommuner, så vil Karlslunde med dens blot 50,000 indbyggere måske være værd at overveje. Læs videre her.

Godt for pendlere

Med omtrent 30 kilometer til København er Karlslunde en del af Storkøbenhavn, og således dækket af S-togsnettet, hvilket gør den perfekt til pendling. Samtidigt slipper man også for en stor del af den os og mos, som jo netop kendetegner København. Uanset om du er lønarbejder, studerende eller endda pensionist, så kunne Karlslunde være netop den stille oase som man er på udkig efter.

God placering tæt ved stranden

Karlslunde ligger et stenkast fra Greve strand, så hvis man vælger en Lejebolig Karlslunde, så har man desuden fordelen af at være tæt på strand og vand, hvilket virkelig giver pote om sommeren.

Gode fritidsaktiviteter

Med lejlighed i Karlslunde er underholdningen garanteret. Udover stranden ligger det historiske Mosede fort også ganske tæt ved, og for dem der interesserer sig for kunst, så er Arken Museum kun nogle ganske få stop væk.

Indkøbsmuligheder

Med hensyn til indkøbsmuligheder byder Karlslunde på et beskedent udvalg af supermarkeder, som mere end rigeligt kan dække ens hverdagsbehov. Hvis der er behov for lidt større indkøbsture, så drejer det sig blot om et par stop med S-toget eller en kort køretur i bil.

Konklusionen er, at en lejlighed i Karlslunde er provinsidyl side om side med den største by i Danmark. Virkelig det bedste fra begge verdener.

Lejebolig i Brønshøj – et stenkast fra Karlslunde

Hvis man nu ikke er pendlertypen, så er et godt (men en smule dyrere) alternativ københavner bydelen Brønshøj. Ved at vælge en lejlighed i Brønshøj får man til gengæld provinsfølelsen midt i en storby. Dette er især attraktivt for mange af Københavns nye studerende, der jo ofte kommer fra oplandet. En lejlighed i Brønshøj vil gøre det til en blødere proces at flytte væk fra venner og familie, uden at gå glip af alle de tilbud som en kosmopolitisk storby som København har at byde på. En lejlighed i Brønshøj er desuden et billigere alternativ til mange af de dyrere bydele i København, og man kan hurtigt komme til at spare mindst et par tusind kroner i husleje om måneden ved blot at bo et enkelt S-togsstop væk fra f.eks. Frederiksberg.

Rigtig gode indkøbsmuligheder

Brønshøj har et godt udvalg af supermarkeder og købmænd, og ligger desuden tæt ved Vanløse, hvor der findes nogle endnu større supermarkeder.

God mad i bydelen

Udover pølsevognen har Brønshøj selvfølgelig meget mere at byde på rent madmæssigt. Der bor en del ikke-etniske danskere i Brønshøj, hvilket betyder, at man snildt kan udvide sit repertoire med hensyn til at spise ude i Brønshøj.

Konklusionen på dette er: hvad enten man vælger lejlighed i Karlslunde eller lejlighed i Brønshøj, så vil man uanset hvor valget falder, højst sandsynligt ikke fortryde sin beslutning. Det er jo altid dejligt at man kan bruge sine hårdt optjente sparepenge til andet end blot husleje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*