Polterabend: tre idéer til sjove aktiviteter

Mange piger spiser mad på båd

Når én i vennekredsen skal giftes, er der i stor stil tradition for, at de nærmeste venner arrangerer en sjov og uforglemmelig polterabend i København. Druk, strip og drengestreger har længe været de gængse bestanddele i festlighederne, men traditionen er midt i en rivende udvikling. Polterabenden er ikke længere bare en abefest, men i langt højere grad en dag, hvor man laver skægge og fede aktiviteter med sine bedste venner. Det kan dog være en stor udfordring at beslutte, hvad der skal ske på dagen, for der er et utal af forskellige muligheder. Hér kommer dog tre bud på, hvad man lave, hvis man vil have den sjoveste polterabend i København.

Polterabend i København: Prøv en klatrepark

Første mulighed er ikke for alle – i hvert fald ikke dem, der lider af en altoverskyggende højdeskræk. Men en klatrepark er en superfed udfordring til enhver, der vil udfordres fysisk og have et godt adrenalinkick. De findes adskillige steder i Danmark og bliver stadig mere populære, fordi de taler til en rigtig bred målgruppe. I højderne venter der typisk en række forskellige prøvelser, hvor man udfordres kropsligt og mentalt på flere niveauer. Det foregår i sagens natur alt sammen under ordnede, sikre omgivelser, men det gør bestemt ikke aktiviteten mindre spændende. Klatreparker egner sig rigtig fint til en polterabend, hvor man kan hjælpe hinanden gennem banerne og få sig gode grin og lidt gys undervejs.

Gokart til fartelskeren

Især unge mænd synes typisk, at det er virkelig fedt at køre stærkt i hurtige, strømlinede biler. Det er dog en skidt idé at føre ud i det virkelige liv og på de danske veje, da det kan være rigtig farligt og i værste fald have døden som konsekvens. Men for de fartglade unge mennesker er der heldigvis en måde, hvorpå man kan få afløb for sine tilbøjeligheder. Gokart er nemlig en helt igennem oplagt aktivitet til en polterabend, hvor der er flere fartglade personer blandt vennerne. Ræs derudaf og konkurrér på livet løs, for uanset hvad kan det ikke undgås, at der går intens konkurrence i den.

Escape room – en vildt fed oplevelse

Endelig til den måske allerfedeste aktivitetsmulighed til en polterabend københavn: at prøve kræfter med et escape room. Hér er samarbejde og kreativ tænkning i højsædet, når man skal løse gåder og bruge sin hjerne i forsøget på at undslippe et lukket rum. Rekvisitter og materialer er typisk af rigtig høj kvalitet, og deltagerne står bagefter tilbage med et supergodt helhedsindtryk. Hvis man ikke ønsker at transportere sig selv og resten af vennerne til det nærmeste escape room, skal man ikke fortvivle. Der findes nemlig også mobile escape rooms, som gør det muligt at lade hele oplevelsen bevæge sig i sin retning. Arrangørerne tager alle de nødvendige møbler, lyseffekter osv. med ud til det sted i nærheden af polterabendens udgangspunkt, hvor mysterierne skal løses. Det vil utvivlsomt være en anderledes og kanongod oplevelse, som langt de fleste i vennekredsen vil huske mange år frem i tiden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*