Gør din bolig mere spændende med forskellige farver på væggene

Kvinde maler med orange farve

Er din bolig blevet lige en tand for kedelig? Når man går rundt i den samme bolig dag efter dag og år efter år, så lægger man næsten ikke engang mærke til, at den måde man har indrettet sig på, måske ikke er så spændende, som den var dengang man lige flyttede ind. Der er tid til noget forandring!

Hvis man gerne vil gøre sin indretning mere spændende, er det en rigtig god ide at starte med nogle stærke eller specielle farver på væggene. For udover at det er meget moderne, så ser det også bare rigtig godt ud, og det er en god måde at gøre boligen mere personlig på.

Stærke farver er trendy

Hvis du følger bare en lille smule med på de sociale medier, er du sikkert også klar over, at de stærke farver på væggene er meget moderne. Man kan enten vælge at lade den farvede væg stå alene eller hænge en masse flotte, indrammede billeder på den – begge måder fungerer rigtig godt.

Hvis du godt kunne tænke dig at prøve med en vild farve på væggen, kan du eksempelvis kigge lidt på de sociale medier og se, om du kan finde noget inspiration til, hvordan det skal se ud, og hvilken farve du eventuelt kunne tænke dig. Men hvis du bare vælger en farve, som du er helt pjattet med, kan det ikke gå helt galt.

Giv mere liv til boligen

Udover at det er super moderne, at man maler sine vægge i en stærk farve, så er det også noget, som for alvor kan sætte gang i boligen, og som kan give et meget personligt udtryk. Hvis man har de klassiske hvide vægge, kommer boligen hurtigt til at ligne enhver anden, og det er i hvert fald sværere at få det personlige udtryk frem.

Hvis du derimod tager penslen frem og maler nogle af dine vægge i nogle helt vilde farver, så kan du hurtigt skabe noget liv og personlighed, som er meget dominerende, og som man med sikkerhed vil lægge mærke til, hvis man er gæst i dit hjem.

Find en farve der siger noget om dig

Så lyder det ikke som noget for dig at male væggene i nogle vilde farver. Når du maler væggene, skal du først og fremmest have valgt, hvilken farve det skal være – og det er altså lidt nemmere end det lyder.

Når det er en stærk farve, som uanset hvad kommer til at være meget fremtrædende, så er det også vigtigt, at man vælger den helt rigtige farver. Her skal du egentlig primært gå med din egen mavefornemmelse. Så kan du eventuelt også kigge på de møbler og billeder, du har i dit hus og se, om du muligvis kan finde en farver, som passer sammen med disse ting. Men hvis du ikke går så meget op i, om tingene passer sammen, maler du selvfølgelig bare med den farve, der siger dig mest.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*