Tre gode måder at passe på din mobiltelefon

mand bruger telefon udenfor

Mange af os har smadret vores smartphones gennem tiden. Den store skærm, gør mobilen sårbar, og går derfor ofte i stykker når man f.eks. taber den. Dog er der ingen grund til bekymring. Mange telefoner kan nemt opgraderes, sådan at de har meget sværere ved at gå i stykker. Dette er små billige dele, investeringer som hurtigt tjener sig ind, sådan at du faktisk sparer penge på købet. Din mobil er jo købt for at blive brugt. Den sårbarhed skal ikke holde dig fra at udnytte dens fulde potentiale.

Køb billige mobil covers

En af de nemme ting du kan gøre for at forbedre din mobils holdbarhed betragteligt, er at købe et cover til den. Covers er ofte enormt billige, særligt sammenlignet med en reparation. Coveret er et lille plastikhylster der sidder udenom din smartphone, sådan at det ikke går i stykker når det tabes. Coverets overflade er ofte af det meget mere holdbart materiale end selve mobilen, derfor bliver den meget mere modtagelig overfor slag. Et cover kan også både tilføje noget praktisk og æstetisk til mobilen. Mange covers har indbyggede lommer med mange funktioner, disse kan være ideelle at opbevare sine kort i. Du kan også opbevare andre mindre genstande i lommerne. Covers kommer også ofte i mange farver og former som kan supplere et udtryk i dine andre accessoires. Du kan også få mange mønstrede covers, eller covers med politiske budskaber skrevet på dem. Køb billige mobil covers og lav en god investering!

Brug panserglas

Noget andet, der gang på gang kan rede din mobils skærm, er panserglasset. Panserglas er en ekstra stykke plastik/glas, som kan klistres på din skærm. På denne måde smadres panserglasset i stedet for skærmen, hvis mobilen tabes. Dette kan være enormt smart, og selvom pansergalsset kan være relativt dyrt, er det det helt værd i længden. Panserglassets høje pris kommer sandsynligvis fra, at det ikke bare er et hvilket som helst stykke plastik/glas der klistres på skærmen. Panserglasset forhindrer nemlig på ingen måde brugen af mobilens touch screen, hvilet er meget imponerende, når man tager glassets tykkelse i betragtning. Panserglas kommer i størrelser der passer til de fleste mobiler.

Invester i en taske til mobilen

Er uheldet ude, er det helt klart de to øvre muligheder der bør tyes til, men det smarteste man kan gøre, er at være forbyggende. Dette kan du opnå ved ganske enkelt at sørge for, at din mobil kommer i færre farlige situationer. Dette gøres nemt med en lille taske, hvori du altid lægger din mobil. På denne måde undgår du altid at putte den i lommen, et meget udsat sted at ligge mobilen. Lægger du din mobil i din lomme vil den ofte lægge sammen med en masse andre ting. Udover at disse ting evt. vil kunne ridse din mobil, både på skærm og bagside, kommer du også til at rode meget rundt i dine lommer i jagten på andre ting. Når du roder i lommerne, opstår der en klassisk situation, hvor mobilen kan falde ud og smadres. Derfor er det smart at investere i en taske til den.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*