Gør noget særligt ud af fars dag med en kreativ gave

far og mor og to børn laver mad i køkkenet

Det er altid svært at finde på gode fars dags gaver. Det er noget helt andet, når det gælder mors dag. Blomster, chokolade og smykker er altid et sikkert hit hos mor, men hvad er det sikre kort at spille, når det gælder fars dag? Sokker og underbukser er bare ikke så fedt at give hvert år, så måske du skal prøve at finde på noget nyt og kreativt i år?

Få inspiration til den perfekte fars dags gave

Der er faktisk mange muligheder, og du kan sagtens finde spændende og anderledes fars dags gaver. Alt du mangler er inspiration! Der er selvfølgelig de klassiske gaver til far, hvor titler som “Verdens bedste far” eller lignende pryder gaven. Det kan være et praktisk termokrus eller en T-shirt.

En sådan gave vækker med garanti glæde. Vil du være lidt mere kreativ, kan du starte med at droppe tanken om den klassiske gave – behøver den perfekte fars dags gave overhovedet kunne pakkes ind? Gode fars dags gaver er lige så meget handling, som en materiel ting.

Det lyder måske lidt kompliceret, men det er faktisk ganske enkelt. Det kan være et rigtig sødt og personligt kort, hvor du skriver pæne ting om din far, som du måske ikke får fortalt ham i hverdagen. Det kan også være et fotografi af jer sammen eller et maleri, hvis du tør give dig i kast med den slags.

Fars dags gaver i form af oplevelser

Gaven kan også være en oplevelse. Det kan være alt fra de helt små oplevelser til en større udflugt. Du kan starte dagen med at servere din far en lækker morgenmadsbakke eller forberede en overdådig brunch buffet. Dét vil helt sikkert tage kegler.

Dernæst kan dagen fortsætte med en gåtur eller en køretur til en spændende destination. En god gåtur i flot natur gør noget godt for alle, og det er skønt med frisk luft. Har du ekstra overskud, kan du have forberedt en picnickurv eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen. En sådan oplevelse vil helt sikkert gøre din far glad. Al forberedelsen og de gode tanker bag, vil smelte enhver fars hjerte.

Overrask din far

Skal din far have noget særligt i år, kan du overraske ham med en stor gave pakket smukt ind. Fars dags gaver har ikke altid den største prioritet, så måske er i år året, hvor du skal flotte dig lidt?

I så fald kan du købe din far et gadget, som han kan få stor glæde af. Det kan fx være et smartwatch, grill tilbehør eller noget fedt tilbehør til bilen. Du kan også overraske din far med en stor gavekurv med alskens lækkerier.

Synes du stadig, det med fars dags gaver er svært, kan du altid give din far et gavekort. De fleste virksomheder har en print selv udgave eller en digital fil. Nemmere bliver det ikke. Lav eventuelt dit eget gavekort, hvor værdien er en stor krammer eller at du slår græsplænen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*