Oplev Europa i en lejet bil

oplev

Flere og flere vælger at bruge bilen som transportmiddel, når de skal rejse. En kør-selv ferie til Sydfrankrig eller en smuttur til Berlin – bilen er et nemt og hyggeligt transportmiddel. Hvis du vil opleve mere end blot ét land eller én by, skal du prøve at tage på roadtrip i Europa. Når du kører rundt mellem flere forskellige lande og byer, får du set en masse forskellige ting – og oplevet en masse forskellige kulturer – på blot én rejse. Det er dog ikke alle, der har lyst til at tilbringe så mange timer i bilen; måske er bilen gammel og slidt, eller også er den lidt for lille til, at turen kan være komfortabel. Heldigvis er det muligt at leje en bil, hvis du skal på roadtrip. Mange udlejningsfirmaer tilbyder endda, at du kan opsamle bilen ét sted i Europa – og aflevere den et andet sted. Det betyder, at du har mange muligheder for at skræddersy en tur gennem Europa, der passer til det, du gerne vil opleve. Hvis pengepungen ikke er helt fyldt, kan biludlejning med billigerebiludlejning.dk spare dig for mange penge.

Skræddersy den perfekte roadtrip

De fleste, der overvejer at tage på roadtrip gennem Europa, har sikkert allerede nogle lande og byer i tankerne, de gerne vil opleve. Dog får du alligevel her nogle guides til forskellige byer, der er spændende at opleve på en roadtrip.

De ”billige” lande

Hvis pengene er små, er det en god ide at skræddersy sin roadtrip efter dette. Du behøver ikke gå på kompromis med oplevelser – hvis du vælger at besøge de rigtige lande. Blandt de billigere lande at besøge finder du blandt andet Tyskland, Tjekkiet og Ungarn. Du kan starte din tur i Danmark for at bevæge dig mod Tysklands hovedstad, Berlin. Efter et par dage i Berlin, kan du bevæge bilen videre mod Prag, hvor du også sagtens kan få flere dage til at gå. Som ende destinationen på turen kan du besøge Ungarns hovedstad, Budapest. Tag et længere ophold i Budapest, aflevér bilen og flyv hjem – eller kør bilen af en anden rute hjem. På den måde får du set og oplevet meget mere.

De ”dyre” lande

Hvis budgettet er højere, kan du besøge nogle af de dyrere lande som Frankrig, Italien og Spanien. Du kan starte din rejse i Danmark for at bevæge dig sydpå mod Frankrig. Her kan du lave et ophold i kærlighedens by, Paris, hvor du kan opleve en masse fransk kultur. Fra Paris kan du bevæge dig længere ned mod Spanien, hvor du blandt andet kan besøge storbyen, Barcelona, for til sidst at sætte kursen mod Italien. Aflevér bilen i Italien – eller kør en anden rute tilbage til Danmark. Europa har nok at byde på – og du kan komme vidt omkring, hvis du udforsker kontinentet i en bil.

Hvis du er blevet bidt af ideen om at leje en bil for at udforske Europa, kan du læse meget mere om biludlejning og dine muligheder for biludlejning i Europa lige her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*