Hold skægget ved lige med en skægtrimmer

hold skægget ved lige med skægtrimmere

Har du også skæg? Der er meget delte meninger om mænd bør have skæg eller ej. Man kan have forskelligt slags skæg. Nogen mænd klæder det at have skæg, imens det ikke gør til andre. Uanset hvad er det vigtigt, at man får det plejet, så det hele tiden ser pænt og præsentabelt ud. Hvis man ikke holder skægget ved lige, så kommer det hurtigt se at sjusket ud.

Der findes forskellige slags skægtrimmere på markedet med vidt forskellige egenskaber. Derfor kan det være et svært valg, når man står nede i butikken og skal vælge en variant. Tjek de forskellige muligheder ud, så du selv kan pleje skægget derhjemme.

Skægtrimmere har forskellige egenskaber:

Det er meget individuelt hvad mænd leder efter når de skal købe en skægtrimmer. Nogle skægtrimmer er bedst egnet til langt skæg, imens andre er lavet til at vedligeholde kort skæg. Den helt rigtige skægtrimmer afhænger af hvad dit behov er. Vigtigst af alt skal du købe en skægtrimmer som er højfunktionel. Det vil sige, at den skal udføre arbejdet ordentligt. Derfor bør du give noget mere for skægtrimmeren hvis det er nødvendigt. Der findes billige udgaver på markedet, men deres funktionalitet kan man ikke helt regne med. I mange tilfælde ender det med at du alligevel skal købe en ny skægtrimmer fordi den anden hurtigt går i stykker.

Faktorer du bør se efter:

Det anbefales, at du ser efter hvor lang tid batteriet kan holde på skægtrimmerne. Det er bedst at vælge en med lang holdbarhed, da du ellers ikke kan regne med hvornår den er løbet tør. Hvis den har kort holdbarhed ender det med, at den altid er løbet tør for batteri når du skal bruge den. Pris og batteritid hænger normalt sammen, så jo dyrere skægtrimmeren er, jo længere tid kan den holde. Det kan være en god ide at holde øje med hvilken type batteri, der skal i skægtrimmeren. Ifølge undersøgelser har skægtrimmere med NIMH batteri eller Li-Ion batteri længere levetid i forhold til andre modeller på markedet.

Vedligeholdelse af skægtrimmere:

For at vedligeholde skægtrimmeren er det vigtigt, at du efter brug for gjort den ordentligt ren. Der medfølger normalt en lille børste, som man kan bruge til at børste de små hår væk med. Skærehovedet på skægtrimmeren bør tages af hver gang for lige at skylle den under hanen. På denne måde er du sikker på, at der ikke ophober sig små hår således, at skægtrimmeren hurtigt bliver sløv.

Find den rette model:

Der findes mange forskellige modeller på markedet, så det er en god ide at bruge noget research tid på de enkelte mærker. Phillips har fundet adskillige tests undersøgelser og kan dermed varmt anbefales. Selvom nogen er vilde med en bestemt model, så er det ikke nødvendigvis den rette model for dig. Det er vigtigt, at du bliver glad for din skægtrimmer. Derfor er det en god ide, at man bruger tid på at finde den rette model. Hvis du fortsat er i tvivl kan du altid spørge dine venner til råds. Du kan læse meget mere om skægtrimmere på følgende her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*