Ideer til en fed havefest – læs med her

havefest med fodboldmaal

Når solen står højt på himlen, er det intet så dejligt som kolde øl, pølser og saftige bøffer. Der skal tændes op for grillen, eller måske endda bålet, og der skal øl på køl. Gutterne skal inviteres på besøg, og der skal skrues op for hyggen.

Sommeren står i havefesternes tegn. En havefest kan være oplagt at holde sammen med gutterne, familien eller måske naboerne. Den nye terrasse, som du har gået og arbejdet på hele foråret, skal nu endelig vises frem, for der skal pølser på grillen, når solen nu endelig viser sig fra sin bedste side.

Kolde drikkevarer er et must

Når solen er fremme, og temperaturen høj, er det klart, at man skal have helt kolde drikkevarer, hvad enten det er øl eller sodavand. Til dette kan du få en smart kølebrønd, som du placerer i et lille hul i haven – du har nu din helt egen kølebrønd.

Jordens lave temperatur vil holde dine drikkevarer kolde og klar til at blive åbnet og nydt. Du kan selvfølgelig også sænke andre former drikkevarer end lige øl og vand ned i kølebrønden og derved holde alt det våde iskoldt. Dine kolde øl skal jo være helt klar til, når du skal op og spille beerpong med gutterne.

Et spil beerpong er altid oplagt, hvis du holder havefest, og det kan tit sætte skub i festen. Hvis du skal spille beerpong, er det helt klart en fordel at erhverve dig et beerpong bord. Et beerpong bord er et sammenfoldeligt, langt bord, hvor spillet er illustreret på bordpladen, hvilket gør det super nemt at komme i gang.

Stemningen skal sættes

Det er vigtigt at sikre den helt rigtige stemning til din havefest, og det er afgørende at vurdere, hvordan stemningen skal være ud fra hvilke gæster, man har inviteret. En nem og fleksibel måde at sikre den gode stemning på, er ved at gøre brug af en transportabel højtaler – altså en højtaler man kan tage med udenfor og på den måde spille lige den musik, du gerne vil høre.

Disse transportable højtalere er meget ofte trådløse og gør brug af den nyeste Bluetooth-teknologi, der gør at du kan styre afspilningen fra din smartphone – uden at bekymre dig om rodede ledninger. Alt afhængigt af om man stadig sidder midt i maden, eller om der virkelig skal sparkes gang i festen, kan man sætte lige den musik på, der passer til lejligheden.

En anden måde at få den gode stemning frem i dine gæster, er ved at spille noget fodbold i haven. Dette kan du meget nemt gøre ved hjælp af et fodboldmål til haven, som du kan sætte op, hvor end der er plads. Du kan sagtens bruge fodboldmålet i forbindelse med den helt vilde havefest med vennerne, men også som et hyggeligt indslag til den årlige sommerfest for familien.

Her er således et par tips, der forhåbentligt kan hjælpe dig med at holde den hyggeligste havefest i 2016, som dine gæster aldrig vil glemme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*