Derfor bør du holde en pirattemafest

Piratskib

Der er mange grunde til, at du bør holde en temafest, og særligt når det kommer til en pirattemafest, bør du være særligt festparat.

Temafester er altid lig med fester, hvor der er en vis stemning, som du ikke kan få nok af. Det er fester, hvor folk er i en særlig stemning, der ofte defineres af den temafest, der er. Hvis I vælger at holde en pirattemafest, kan det kun blive sjovt. Det er der flere grunde til.

1: Mere druk og fuldere

En rigtig pirat drikker sig i hegnet, når der er fest. Efter de har kapret andre skibe og kidnappet besætningen, skal det selvfølgelig fejres med noget whisky. Det kan altså hurtigt blive en forrygende aften med fantastisk stemning, hvor der ikke er andet for, end at I drikker jer i hegnet og får en fantastisk aften. Når I er det ekstra fuldere, bliver det en langt vildere fest.

2: Mere druk gør, I danser mere

Når du er fuld, slipper du hæmningerne. Der er flere grund til at danse, end når du er ædru. Det betyder, at du for alvor kan give den gas som en ægte fuld pirat, der danser på et gyngende skib. Der vil være en masse mænd og kvinder, der giver den ekstra meget dansegas. Det vil du også kunne være vidne til, hvis du er ædru og skal styre skibet som kaptajn. Selvom det er fristende, må kaptajnen ikke være fuld. Det gode er dog, at når alle andre er fulde og danser som gale, kan du også danse, uden at du skal frygte, at folk synes, du er underlig og dårlig til at danse.

3: Fællesskabet styrkes af en temafest

Når det kommer til det gode fællesskab, bliver det styrket af, at I er mere sammen. Og når I så er sammen til en piratfest, vil festen kun blive endnu mere fantastisk. Det vil den, fordi når I er sammen om en temafest, så skaber det et bedre og mere bredt fællesskab, der er baseret på personlige bånd. Det er bånd, du ikke vil være foruden, og det skaber en skøn følelse.

4: Stor oplevelse

Det er en stor oplevelse, når festen er i gang, og I hygger jer, og alt er godt. Det er en oplevelse, I sent vil glemme. Det er noget, I vil stå sammen om i fællesskab, og det er en oplevelse, I ikke vil være foruden. Det er noget, som er vigtigt for jer, og som styrker jeres relation til hinanden.

5: Mere kropskontakt

Og med det mener vi ikke det, der har med kys eller lignende at gøre. Det, der menes, er, at når man er lidt mere fuld, så er det ikke utænkeligt, at man bliver mere kærlig. Og det vil blive husket, når I ses på arbejde igen. Det der kram, du gav, skal nok blive husket, og det samme skal det kys på kinden, du fik af din chef også. Det er gode ting. Minder.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*