Spis sund og tab dig

spis sundt

Mens jeg har siddet og surfet på pc’en er jeg faldet over en trend som flere og flere er begyndt at snakke om på nettet, nemlig denne her nye kur 5 2 kuren. Den startede vist inde på 52faste.com og jeg ved ikke helt om man kan stole på det eller ej, men jeg har undersøgt sagen lidt nøjere og vil prøve at skrive lidt om hvad det går ud på.

Postulat – med 5 2 kuren kan du tabe dig super nemt:

5 2 kuren

Ifølge tilhængerne af kuren er det ret nemt at tabe de overflødige kilo. Du skal egentlig sådan set bare lade være med at spise og så kommer det helt af sig selv. Fusk og humbug lyder det måske som, eller i hvert fald meget usundt, men den skulle være god nok og ikke spor farlig. Det er nemlig videnskabsmanden Michael Mosley som har fundet på kuren, og den skulle være grundigt testet. Og i al min søgen på nettet (og jeg er altså god til at søge på nettet) har jeg også kun kunnet finde meget få historier om folk der blev syge af at gå på kuren og når man gik lidt dybere til bunds i sagerne viste det sig at der var andre grunde til sygdommen alligevel.

Men er det så så nemt?

Jeg var inde forbi 52faste.com og købe bogen for jeg blev simpelthen nødt til at prøve selv. Og nej, det er bestemt ikke så nemt som det umiddelbart bliver gjort til. Ikke at spise ordentligt i 24 timer er faktisk ret hårdt, om ikke for kroppen så for sjælen, og der skal en del viljestyrke til før det kan lade sig gøre. Men omvendt var det også kun min første dag, og jeg kan sagtens forestille mig at det bliver nemmere hen af vejen. Det skriver folk i hvert fald at det bliver, og så må der jo være noget om det 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*