Find Kærligheden Med Online Dating Sites

dating sider

Kærligheden har aldrig været nem at finde, og specielt i disse fortravlede tider kan det være ekstra svært at finde den rigtige. Vi arbejder til langt ud på eftermiddagen (og hvad er chancen for at den eneste ene lige arbejder samme sted), og så skal der købes ind, laves mad, og så er den dag slut. Så er der selvfølgelig weekenden hvor man kan gå i byen og se om man kan møde en sød fyr eller en sød pige, men hvis man ikke er gå-i-byen-typen eller bare har nået en alder hvor det ikke som sådan er noget man gør mere er det heller ikke en holdbar løsning – og så er det i øvrigt de færreste der på den måde møder deres kæreste i byen, det er oftere til en fest hvor man har fælles venner at det sker.

Men til alle dem der ikke har tid til at gå på den ene blind date efter den anden er der hjælp at hente på internettet. Her har online dating sites nemlig gjort det meget nemmere at finde kærligheden – eller i hvert fald gjort det nemmere at finde nogle flere mulige kærligheder.

For det kan stadig godt være rigtig svært at komme igennem til den rigtige – men der er nogle ting du kan gøre for at gøre det lidt nemmere for dig selv.

Vælg en dating niche

Da de første online dating sites kom frem var der kun sider som dating.dk og single.dk som forsøgte at omfavne alle. Det betød at der var mange mulige man kunne skrive til, men det betød samtidig også at det var rigtig nemt at blive væk i mængden.

Men nu er der heldigvis sprunget en masse nichesider inden for dating op så det nu er muligt at møde andre ligesindede hvad enten man er farmer, senior, kristen, swinger eller andet.

Det første du skal gøre før du overhovedet går i gang er derfor at tænke over om der er noget der definerer dig som person. Noget som er så stærk en del af dig at du virkelig identificerer dig med det, noget du måske endda også gerne ville se din fremtidige kæreste havde. Hvis der er det, så se om der ikke også er et datingforum for det – det vil der sikkert være og så har du altså meget bedre muligheder for at finde den rigtige end hvis du skulle bladre samtlige datingprofiler igennem for at finde de andre der også var farmere.

Brug noget tid på dit billede

Nu har du fået fundet din niche, oprettet din profil, og så skal du til at vælge et billede. Og det er her langt de fleste begår deres første fejl. De finder nemlig bare et eller andet tilfældigt billede de har liggende på deres computer, måske et hvor de selv synes de ser godt ud, og så lægger de det op. Det er en klar fejl (medmindre du virkelig har et rigtig godt billede liggende). Du skal nemlig bruge noget tid på dit billede, og de fleste gange kan det være smart at få taget et helt nyt, gerne af en professionel fotograf eller en bekendt der er rigtig god til at tage billeder. Det kan også være smart at få taget flere billeder og gerne i flere situationer og fra flere vinkler, f.eks. et hvor du er tæt på, et hvor hele kroppen er med, et i profil osv. Så kan du nemlig skifte lidt rundt med dem og se hvilket et folk reagerer bedst på. Du kan også have noget fra din niche med på billedet – er du på farmerdating så tag da et rigtigt farmerbillede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*