Kanye hyldet for sit sneakers design

kanye sneakers

Kanye er en af de mange kunstnere som har været med til at få deres helt egne sneakers fra Adidas, og med stor succes. Der er mange af hans fans, og de mennesker som godt kan lide sneakers, der har rost hans flotte sneakers. Da det er en sko, som der ikke bliver solgt uendeligt af på det danske marked, er der mange som gerne vil byde flere tusinde kroner for dem. Der er ligeledes folk som er så vilde med nogle sneakers fra Kanye, at de har klædt sig ud som skoen. Selve det kostume, som blev lavet, blev solgt til en forholdsvis høj pris.

Designet, som Kanye har været med til at lave er noget anderledes end det design, som Adidas ellers bruger på resten af deres sneakers. Det er dog stadig de samme mennesker som har været med i udviklingen af de sneakers, som Kanye primært står for, og der vil derfor være en del fællestræk ved alle de sneakers, som Adidas har lavet. Udviklerne fra Adidas har ligeledes været med til bruge den komfort man får fra deres sneakers i de nyes Kanye West-sko. At have en god komfort gør at du kan have dine sneakers på hele dagen.

Ikke alle kan købe sneakers, som Kanye har været med til

Som vi nævnte tidligere, kommer der ikke mange sneakers som Kanye West har været med til at lave ud fra de forskellige fabrikker, som Adidas ejer. Da Danmark er et lille land i hele verden betyder det også, at der ikke kommer mange hen til det danske marked. Kanye West er ligeledes mest kendt i USA, hvor han har mange hundrede tusinder af fans, mens han i Danmark fortsat har fans, men blot ikke lige så mange. Da det også er svært og dyrt at importere sko til Danmark, kan Adidas ligeså godt sælge deres sneakers i USA, hvor deres fortjeneste vil være højere end hvad den ville være i Danmark.

Kanye West venner plejer dog at have adgang til de sko, som han er med til at udvikle. Ved koncerter og andre arrangementer hvor kunstneren deltager, kan man ligeledes opleve at han deler sneakers ud. Det er dog ikke mere end et par sneakers, som han giver væk, og du skal ofte have købt adgang til backstage, hvis du vil have den mindste chance for at få de sneakers, som han har planlagt at give ud. At Kanye West ikke kan give sneakers ud til alle gør også, at mange snakker om de sneakers, hvilket gør at hypen for de næste sneakers som Kanye West skal være med til at lave bliver endnu højere.

Adidas har det bedste design på sine sneakers

Adidas har gennem tiden vundet mange priser på deres design, og med god grund. For nogle år siden lignende de forskellige sneakers fra Adidas og Nike meget hinanden, og folk stoppede derfor med at købe sneakers fra Adidas, da de i stedet kunne vælge nogle andre sneakers fra Nike. De valgte derfor at skifte retning til en mere sej og rå stil, som du kan se på de sneakers der bliver solgt af Adidas i dag. Sammen med det nye design sørgede Adidas også for at øge komforten, og det blev automatisk meget mere behageligt at have nogle sneakers på fra Adidas i forhold til et andet mærke.

Det er forholdsvis let at købe nogle sneakers fra Adidas i Danmark, medmindre at du gerne vil have de mest populære sneakers i hele verden. Det eneste du skal gøre for at få fingrene i et nyt par sneakers fra Adidas er at gå på internettet, og med under 10 klik vil du kunne have bestilt dem. Det kræver selvfølgelig at du har pengene på din bankkonto til de nye sneakers.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*