Slankepiller der virker for et kommende vægttab

Når man ønsker at gå ned i vægt er der mange muligheder på markedet, der kan hjælpe en i gang og til dels sørge for at man holder sit kommende vægttab. Langt de fleste kender til produkter som slankepulver, måltidserstatninger osv. men nu er slankepiller der virker på vej tilbage til markedet, efter at have haft en hård medfart de seneste år. Mange rynker på næsen når de hører at nogle venner eller bekendte benytter sig af slankepiller som supplement til et vægttab, dette skyldes primært at der i en årrække har været en del debat omkring det formodede sundhedsskadelige stof efedrin, der tilbage i 2004 blev forbudt som ingrediens i diverse produkter på markedet både i Danmark og det meste af verden. De fleste slankepiller der virker som f.eks. Thermapower kan man købe uden recept, men derfor bør man altid tage en samtale med sin praktiserende læge før man går i gang, da der er nogle faktorer der er vigtige at tage hensyn til inden man starter med slankepiller.

Sådan virker slankepiller for dit vægttab.

Hvor andre former for vægttabsmidler går ind og erstatter måltider ved til tilføje næringsstoffer virker slankepiller på en anden måde, disse går nemlig ind og øger fedtforbrændingen, giver kroppen mere energi og dæmper appetitten på en måde, så man føler sig hurtigere mæt og ikke får lyst eller trang til de små usunde snacks mellem måltiderne. Slankepiller der virker støttende for ens vægttab er altså ikke en erstatning af måltider, men en ekstra hjælp til at styrke kroppens funktioner i forbindelse med vægttabet. Derfor er det vigtigt at man stadig husker at spise sundt og være meget fysisk aktiv mens man tager pillerne. Der findes en lang liste over gode råd man kan benytte sig af i forbindelse med vægttab via slankepiller som f.eks. Thermapower, først og fremmest skal man finde sin tålmodighed frem fra bunden af skuffen, da det tager tid at få et varigt vægttab, dernæst kan man som fingerregel indtage færre kilokalorier end ens daglige energibehov egentlig har brug for, dette i samarbejde med yderligere motion end normalt, gerne moderat til hård fysisk aktivitet, gør at kroppen vender indad og bruger af dens egne fedtdepoter for at få den ønskede energi, musklerne skal bruge.

Vigtigt at vide i forbindelse med slankepiller, der virker behjælpelige for ens vægttab.

Der er nogle helt grundlæggende faktorer, der spiller ind på om man bør tage slankepiller eller ej, har man f.eks. en allergi overfor chokolade bør man ikke bruge Thermapower, man bør altid konsultere sin læge for allergener. Derudover skal man huske på at slankepiller indeholder koffein, der i forbindelse med andre koffeinrige produkter som energidrik eller kaffe, kan gøre at man får problemer med at falde ned og falde i søvn om aftenen. Man bør aldrig overskride den daglige dosis af slankepiller – de virker ikke hurtigere eller bedre af at man tager flere om dagen, der er dokumenteret bivirkninger ved overforbrug, disse er f.eks. svimmelhed og hedeture.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*