Smart regntøj til din datter

Regntøj Børn

Der er ikke noget som regnvejr! Vi voksne er måske ikke altid helt så glade for det, men børn forstår virkelig, hvilken gave det er, når vand falder ned fra himlen. De elsker at hoppe i vandpytter, pjaske og vælte rundt i det mudder, der tit opstår, når der kommer en ordentlig byge. Du ved sikkert, hvor beskidt tøjet kan blive af sådan en omgang, og derfor er det også vigtigt, at regntøjet kan holde din guldklump tør undervejs. Ellers kan det hurtigt blive koldt, og det er jo bestemt ikke meningen.

Det skal regntøj kunne

Regntøj til vores små piger skal både være smart og praktisk. Om din datter er til lyserøde prinsessedrømme, farverige dyremotiver eller noget helt tredje, er det super vigtigt, at regntøjet kan holde til lidt af hvert. Det skal være 100 procent vind- og vandtæt, og det er godt at gå efter et sæt, som kan modstå et højt vandsøljetryk. Ligeledes er tapede sømme en god idé, for så er risikoen, for at de går op, mindre.

Det er også en god idé med refleksstriber, så du er sikker på, at barnet kan ses i trafikken. Herudover er justerbare støvlestropper en god detalje, som kan hjælpe med at holde sokkeområdet tørt. I de kolde måneder er det fornuftigt at overveje et forret regnsæt, for selvom materialet gør, at der opstår en naturlig varme, når man har det på, kan det danske efterår godt være barskt.

Endelig er det vigtigt, at lukningen er i orden. Det er ikke nok med knapper alene, men hvis de er kombineret med en lynlås, er I helt dækket ind. Så er der ingen risiko for, at vandet slipper ind den vej. Alle disse ting er med til at skabe de bedst mulige forhold for dine datter, når hun hygger i regnen – og så skal du ikke bekymre dig mere om dét.

Celavi regntøj

Celavi regntøj er oplagt at nævne, når det kommer til kvalitetsregntøj. De tilbyder masser af forskellige modeller i flotte mønstre og farver, men fælles for dem alle er, at det hele bare er, som det skal være. Det er lavet i slidstærkt materiale og kan holde til store mængder vand. Så er det selvfølgelig fri for farlige stoffer, så du skal ikke være bange for at iføre din datter Celavi regntøj. Det fås både med og uden for, så der er både mulighed for at finde det rette sæt til varme og kolde tider.

De mange forskellige designs gør, at du kan lade din datter vælge lige præcis det, hun allerbedst kan lide. Blomster, elefanter, biler – der er nok at tage fat på. Så uanset hvilken stil din lille solstråle foretrækker, kommer hun til at se godt ud i regnen.

Celavis gode kvalitet gør, at barnet sikkert kommer til at vokse ud af regntøjet, før det går i stykker. Men det gør da heller ikke noget, for så kan nogle andre børn jo arve det. Eller også kan du sælge det videre. Uanset hvad vinder alle!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*