Så skal der igen fyldes på boghylderne

bøger

Rundt omkring i de danske hjem står række efter række af gamle slidte bøger og samler støv, dette skyldes til dels den moderne teknologi med e-bøger og opskrifter på internettet. Interessen for at sætte sig ned i skæret fra læselampen med et varmt tæppe og en god varm kop et-eller-andet er dalet hos danskerne. Dog er der en type bøger, der flittigt bliver åbnet og lukket rundt om i hjemmene, nemlig kogebøgerne. Nogle har dem stående i stuen sammen med de andre bøger, andre dedikerer dem en plads i køkkenskabene eller på en dertil opsat hylde i køkkenet, disse bøger når aldrig at blive støvede. En af de kulturer, der fortsat udvikler sig i et roligt tempo er madkulturen, grundet forskning laves der hele tiden nye standarder for, hvad der er sundt og hvilke varer vi skal spise. To af de ting, der har været meget oppe i madkulturen de sidste år er Stenalderkost og Rawfood, forskerne og diætister har nu fundet ud af, at vores forfædre spiste utrolig sundt, ved at spise madvarerne som de var uden for meget tilberedning og selvfølgelig uden alle tilsætningsstofferne, der i dag findes i vores produkter.

Mad opskrifter, der aldrig går i glemmebogen.

Der er nogle ting, man som voksen altid vil tænke tilbage på, sund livsstil eller ej, god gammeldags mormor mad. Disse opskrifter forsvinder desværre i virvaret af rå grøntsager, stenalderbrød og suppekure, men der er råd mod galskaben. Ønsker du at hygge dig alene, med venner eller familie kan du altid finde inspiration til aftenens menu ved at spise med brødrene Price, der er kendt fra DR. Dette brødrepar blev kendt på tv, da de begyndte at indsamle og afprøve gammeldags opskrifter på den lækre mad man slugte i sig som barn, med et motto som ’rigeligt med smør’ fik de hurtigt pustet liv i de gamle flammer og fik danskerne ud af deres, til tider, lidt for sunde hverdag. Brødrene Prise, der i flere år har sendt over 100 programmer på DR, har udgivet op til flere bøger med gamle mad opskrifter, disse bøger kan blandt andet findes på gufo.dk.

Drop boghandleren, gå på nettet.

Flere og flere vælger at købe og handle på nettet, over de sidste 5 år er salget af bøger på nettet steget eksplosivt, hvilket har gjort at boghandlerne langsomt skubbes ud af markedet og må sætte deres priser op på bøger, da de jo skal betale en husleje for at have en butik i det lokale center, hvor en net-boghandel kun skal betale for kontor- og lagerplads og derfor kan presse priserne i bund. Gufo leverer bøger direkte fra forlaget til din boghylde uden at flå din pengepung i stykker, du kan derfor hurtigt få fyldt dine boghylder op og samtidig købe årets fødselsdags og julegaver. Ved man ikke, hvad man skal give i gave kan en ny bog om mad opskrifter altid bruges, om ikke andet så til inspiration til dem, der altid spiser det samme.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*