Det gode boligmarked i Trekantsområdet vækker større interesse i Syd- og Sønderjylland

Det danske boligmarked er efterhånden begyndt at opleve stigende priser og lavere liggetider på selv vanskelige boliger – danskerne og de danske banker har endelig fået pengepungen op af lommen igen! Dette gælder særligt for nogle af de mest attraktive områder i landet; det være sig de større byer og ikke mindst Trekantsområdet, hvor byer som Kolding og Vejle tiltrækker en del nye borgere i denne tid. Det positive opsving i boligmarkedet er dog også begyndt at smitte af på boligmarkedet i Syd- og Sønderjylland, hvor ejendomsmæglerne endelig har fået travlt igen!

Masser af boliger til en fornuftig pris!

Et af de helt store argumenter for at rykke teltpælene op og flytte til Sønderjylland er, at man virkelig kan få meget hus for pengene, hvis man er villig til at køre et stykke for at komme på arbejde. Boligerne i Syd- og Sønderjylland er relativt store, og de koster ikke nær det samme, som hvis man f.eks. rykkede længere nord på til Kolding. Dette lokker mange til en ejendomsmægler i Sønderjylland, der har masser af huse i kataloget, som sælges til en fornuftig pris. Særligt prisen gør, at mange byboere vælger at skifte støjen ud med landlig idyl, og dette er blot én af grundene til, at ejendomsmæglerne tæt ved den tyske grænse har fået særdeles travlt!

Trekantsområdet er indenfor rækkevidde

Hvis man arbejder i Trekantsområdet, men synes, at boligerne her er lidt for dyre eller for små, så er Syd- og Sønderjylland et fantastisk alternativ. Man får naturligvis lidt længere på arbejde, men transportmulighederne er gode, og de noget billigere boliger gør selvsagt, at man får meget mere hus for pengene. Danskerne er i det hele taget lidt bange for at pendle til og fra arbejde, men der er god fidus i det, når man ser på de stigende boligpriser over hele landet. En gennemsnitlig ejendomsmægler i Sønderjylland har rygende travlt i øjeblikket, så det drejer sig om at begynde at lede nu, hvis du søger efter landlig idyl med masser af kvadratmeter til en fordelagtig pris!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*